top of page

PMS - Pazi mijenjam smjer

Ovaj program pomaže vam razumjeti sebe i poluge na temelju kojih funkcionirate.

Gdje leže vaše mogućnosti i kako u sebi prepoznati korak do uspjeha?

Kako napraviti taj prvi korak prema promjeni?

pms

Naučite odvojiti konstruktivno vrijeme za prepoznavanje prilika u datim situacijama te osnažite svoje unutarnje osjećaje, svoju svijest za postizanje rezultata.

Naučite što su vam izazovi kako vas ne bi blokirali ili ograničili.

Naučite se „ojačati“ prije nego pokrenete promjenu.

Dopustite mogućnost da stvari nisu takve kakvima se čine uz pomoć energije dvojnosti i propitkivanja.

Dopustite si mogućnost „pada s Marsa“ zbog bolje objektivnosti.

Prevladajte izazov u doživljaju i iskušenju razočarenja, odbacite očekivanja i ne uspoređujte se jer svačiji početci su drugačiji.

Bonus: Meditacije za čakre
Čakre su energetski centri u našem tijelu kroz koje teče životna energija, i svaka od njih predstavlja određena područja ljudskog života, što znači da nam čakre mogu poslužiti kao zemljovid putovanja kroz naša životna pitanja.

Pomoću meditacija, vježbi i tehnika, upoznat ćemo se s prirodom i dinamikom sedam glavnih čakri, i potaknuti njihovo optimalno funkcioniranje.

Kome je program namijenjen?

Onima koji su spremni za promjenu

Program je namijenjen za sve koji žele pokrenuti promjenu u nekom segmentu svog života s kojim su nezadovoljni.

Program počinje 7.10.2023. i traje 5 mjeseci svaku drugu subotu u mjesecu po 4 sata, ukupno 40 sati.

Nastava se održava uživo u Zagrebu, na lokaciji HUB385,

Franje Petračića 6.

 

0XH23960.jpg

Plan evolucijskog putovanja kroz PMS

Tijekom pet modula dolazimo do procesa promjene

Koncept programa

Prolazak kroz 5 procesa promjene

Namjera

Što je motivacija koja nas pokreće prema transformaciji?

Što mi daje zamah? Što je to što u meni želi promjenu i koliko zaista znam o sebi? Našu osobnost, ono što mislimo da jesmo, oblikuju vanjski utjecaji - obitelj, prijatelji, društvo, religija itd. Moć namjere se podržava spremnošću na saznanje o sebi i okolini do onog AHA trenutka spoznaje. Jasnoću postižemo strpljivošću i bezuvjetnom ljubavi, kako prema sebi tako i prema okolini.

Primanje

Podrazumjeva širinu uma i srca koja svijest pretvara u plodno tlo za širi spektar mogućnosti. Ta otvorenost otvara put prema uvidima iza površine uma pri čemu olabavljuje naša uvjerenja za koja smo vezani. Upravo ta uvjerenja sabotiraju neograničene mogućnosti koje nam život nesebično daje. Ovdje radimo na: meditaciji, unutarnjim pitanjima i osvještavanju odgovora.

Prepuštanje

Varljivost uma i lukavost ega nam donosi dvojbe i teške trenutke neizvjesnosti. Prepuštanje nas oslobađa naših vezanosti te otvara svijest za intuiciju i nove uvide. Cilj nam je osloboditi se imaginarnih strahova, ali podjednako nam je i cilj sebi priznati vlastite mogućnosti. Ovdje se bavimo: sjenama i dvojbama te razlikom između intuicije i predosjećaja.

Disciplina

Disciplina nas oslobađa okova kontrole ega. Ona mudro bira, dopušta promjenu smjera, brusi spremnost za buđenje i aktivira svijest za životne prioritete. Disciplina nas uči stanju bivanja kako bismo shvatili na čemu nam je pažnja. Disciplinirana praksa nam osnažuje spremnost na akciju, daje nam način „kako”. Učimo se centrirati u sadašnjem trenutku i umijeću vrijednosti propitkivanja.

Zahvalnost

Zahvalnost je kada se smijemo, plešemo, stvaramo, dijelimo, volimo... Zahvalnost je ljubaznost, osmijeh, pomoć nekome u nevolji ili potrebi, hrabrost... Zahvalnost je svakodnevna spontana praksa, a nije samo dobar odgoj ili naučena trivijalnost zbog sebičnih pobuda... Zahvalnost je svijest o vrijednosti samog života. Ovdje se učimo: spajanju s darovima života kroz meditaciju.

Cijena programa

CIJENA PROGRAMA: 888 eura (6.690,64 kune) - mogućnost plaćanja do 10 mjesečnih rata.

Za jednokratne uplate odobrava se popust od 10%

(ukupna cijena s popustom = 799,20 eura).

Cijena uključuje i e-mail podršku za vrijeme trajanja programa.

 

UPISNINA: 100 eura (753,45 kuna). Preostali iznos se uplaćuje po početku programa u skladu s odabranom dinamikom plaćanja (jednokratno ili višekratno). Upisnina se uračunava u ukupnu cijenu programa.

bottom of page