top of page

Coaching & Wine

Radionice za  pojedince koji žele uz mirise, okuse i opuštenu atmosferu osjetiti, doživjeti, naučiti i na sebi primjeniti mindful pogled

0XH23851_edited.jpg

Coaching nije dosadan

Znate onu pjesmu "Kako živi Antuntun" i u njega je malko neobičan um?

 

Kako i ja posao svaki na svoj način radim, tako se izrodila i ideja o Coaching & Wine radionicama

 

Kuhalo se to negdje u meni tijekom proljeća 2022. godine, pri završetku TT Mindfulnessa™️ kod Tomislava Tomića. A prokuhalo je kada smo Martina i ja izašle s radionice Maje Prović na kojoj smo kroz svjesno disanje spoznale o  stvarnom životu u sada.

 

 

Zapitale smo se što nas dvije toliko različite zajedno možemo ponuditi ovom svijetu? Možemo ponuditi i odluku, i izbor, i rast, a sve počinje uz mirise i okuse (čaše) finog vina.

Svjesno smo donijele taj izbor - vino, iz razloga što su njuh i okus najstariji čovjekov osjetilni sustav. Vrlo složen i moćan. Tim istančanim sustavom plovimo kroz vrijeme i on nas povezuje s onim što pamtimo, pobuđuje sjećanja i emocije. Želja mi je bila da moj "otisak" bude autentičan, prepoznatljiv, topao i jednostavno ljudski. Svima nam je lakše popričati uz čašu vina, zar ne?!

 

A Martina…nam je kroz svoje meditacije priuštila bajkoviti povratak k sebi, energetsko pročišćenje…novo JA.

 

Eto tako smo se mi ruku pod ruku - poput Dorothy, Limenog, Lava i Strašila - uputile u svijet da tom istom svijetu pomognemo sjediniti se u Ljubavi.

Kušaj coaching na potpuno novi način

Teme i datumi radionica

07.06. Put potpore elementa etera/misli kroz sedmu čakru

0XH23680.jpg

RADIONICA 07.06.2024.

Zadnja ovosezonska radionica

Sahasrara ili ona koja nam „sjedi na vrhu glave”, sedma čakra - pravo da znamo.

 

Identitet nas određuje, ali izbjegnimo njegov prečvrsti stisak kako ne bismo postali ograničeni. Vezanost je demon sedme čakre i upravo pretjerana vezanost onemogućuje nam spoznaju i vidike izvan dosega našeg ega. 

 

Ključni koncepti sedme čakre su: spiritualnost, nadilaženje ega, oslobođenje, razumijevanje i mudrost. Element joj je misao, boja ljubičasta, a glazbena nota B.

 

Na zadnjoj ovosezonskoj radionici Coaching&Wine zapitat ćemo se:

 

️ Na koji način si sada pozvan/a da iskoračiš iz svoje zone ugode?

️ Vjeruješ li životu dovoljno da zakoračiš u tajanstveno  nepoznato i kreneš naprijed?

 

U idućoj sezoni Coaching&Wine (najesen) ne znamo što nas sve čeka u moru mogućnosti, tako da se prepuštamo znatiželji sedme čakre te suzdržane od vezivanja i prosudbe idemo po čuda koja nas čekaju da položimo pravo na njih.

 

Veselimo se druženju!

Održavanje radionica

- Treći petak u mjesecu svaki mjesec
- Mjesto i vrijeme: HUB385, Ul.Franje Petračića 6, Zagreb, od 18 do 21h
- Cijena: 50 eura/osoba

U cijenu su uključene 2 čaše vina po izboru iz ponude, voda/sok,
zakuska, radni materijali, poklon iznenađenja te po jedan coaching termin sa svakom trenericom koji je moguće iskoristiti u intervalu od 2 mjeseca nakon održavanja radionice

 

Natalija

" Kako sam bila na nekoliko vaših radionica i upoznala neke od polaznica, obožavam našu žensku pozitivnu i podržavajuću energiju.

Onako kako bih vas ja opisala u tri riječi, nesebične, kreativne, autentične. Učite nas kako u mindfulu uživati u okusima, mirisima, i to je zaista božanstvena spoznaja i predaja trenutku.
Emocije koje se u meni bude na radionicama je jednostavna SREĆA,  RADOST i ZADOVOLJSTVO.
Uvijek se zabavim, puno smijem i ponesem nešto novo doma."

0XH23935.jpg

Malo drugačiji rođendan 

KOJI ĆE SVI PAMTITI

Paket: izbor jedne od ponuđenih tematskih radionica, 2 čaše vina, sokovi, zakuska prema dogovoru (mogućnost mesnih, sirnih ili vege plata/sushi/namazi... torta i slatko nisu u cijeni te je to potrebno samostalno organizirati), interakcijsko predavanje s meditacijom i poklon iznenađenja za slavljenicu.


Mjesto: HUB385, Ul.Franje Petračića 6, Zagreb


Vrijeme: po dogovoru, ali je potrebna najava mjesec dana unaprijed
Trajanje: 3 sata

 

bottom of page