top of page

NA KAVI S NJIZI DVIZI

Podcasti „Na kavi s njizi dvizi” nastali su iz želje da vas upoznamo s drugačijim vještinama i tehnikama korisnima u polju osobnog razvoja, ali i u svakodnevnom životu.

Na kavi s njizi dvizi.jpg

GOST PODCASTA

Tomislav Tomić

Tomislav Tomić, osim što je diplomirani pravnik koji je svoju odvjetničku karijeru 2009. godine

zamijenio coachingom i mindfulnessom, još je i osoba koja se voli igrati i eksperimentirati s energetskim metodama te piti puno kava i svirati gitaru za svoj gušt. Autor je brojnih članaka i programa na temu osobnog razvoja te mnogih knjiga, kao što su Zaboravljeno iskustvo, Drevni ključevi radosti, Zaboravljena vještina, Nestioo i brojne druge... Naš neiscrpni savjetnik, predavač s dugogodišnjim iskustvom pod čijim se mentorstvom iznjedrio veliki broj Life i Mindfulness coacheva.

Tomislava Tomića možete potražiti na njegovoj web stranici

GOŠĆA PODCASTA

Jelena Verner

Jelena Verner formalno je doktorica znanosti u polju ekonomije s 22 godine predavačkog iskustva, ali u ključnom trenutku život ju je usmjerio na novu stazu... Stazu koja joj je 2018. godine prodrmala sve postulate i odvela ju u pustolovinu zvanu Human Design. Motor koji Jelenu pokreće je čista radost i zadovoljstvo. Taj motor ju je u 40-ima odvezao ponovno k sebi i naučio da se s ljubavlju pozdravlja s onim što otpušta iz života i isto tako da s ljubavlju pozdravlja ono što joj dolazi ususret. Jelena nas kroz svoje brojne i inspirativne edukacije podsjeća kako da dopustimo našem unutarnjem kompasu navigiranje kroz sve stanice naše životne geometrije.

Jelenu Verner možete potražiti na njenoj web stranici 

GOŠĆA PODCASTA

Ana Kubla Ahava

Ana Kubla Ahava jedna je od jedanaest velikih majstora učitelja Magnified Healinga® u svijetu te predstavnica za Europu, Australiju i Japan. Magnified Healing® divna je energetska tehnika iscjeljivanja u polju duhovnog i osobnog razvoja koja nas spaja s najvišim razinama i našim unutarnjim potencijalima, ali još i puno više od puke tehnike. U Anin život ušuljala se sasvim slučajno i čarobno

prije 17 godina na što je Ahava odgovorila s velikim DA. Kroz pjesmu svoje duše Ana sanja da svi zajedno postanemo više od ljudi kako bi nastavila svjedočiti predivnim osnaženjima i nadilaženjima osobnih ograničenja. Ana Kubla Ahava nas s ljubavlju i strpljenjem podučava ovoj tehnici dugi niz godina kroz svoje edukacije stupnjevane po fazama.

Anu Kublu Ahavu možete potražiti na njenoj web stranici

bottom of page