top of page
0XH23960.jpg

O COACHINGU 1:1

Coaching s nama 1-na-1 ima svrhu istraživanja sebe unutar sigurnih uvjeta u konkretnim situacijama, odnosima ili „blokadama“ kako bi se pronašlo što bolje rješenje. Već ste istražili i prikupili puno informacija kroz literaturu, edukacije, radionice i slično, ali i dalje vam nedostaje cjelokupni uvid u svoje unutarnje biće kako biste se lakše nosili s različitim izazovima. I dalje tragate za spoznajom „zašto baš tako reagiram“ i željom „kako to mogu bolje“.

Želite sebe bolje razumjeti i one poluge na temelju kojih funkcionirate. Kako napraviti taj prvi korak prema promjeni oslanjajući se na vlastite resurse i mogućnosti?

 

Što vam je motivacija koja potiče zamah?

Kvaliteta ovakvog odnosa je povjerenje i diskrecija između klijenta i coacha te individualni pristup i intezitet susreta tijekom kojih se svaka tema može detaljno proći iz svih konkretnih aspekata kroz dva

različita coaching pristupa.

Poradit ćemo na tome:

  • da naučite odvojiti konstruktivno vrijeme za prepoznavanje prilika u datim situacijama te osnažite svoje unutarnje osjećaje, svoju svijest za postizanje rezultata

  • da upoznate svoje izazove kako biste ih pretočili u mogućnosti

  • da se naučite „ojačati“ prije nego pokrenete promjenu

  • da dopustite mogućnost kako stvari nisu takve kakvima se čine te se postavite u ulogu promatrača u svrhu bolje objektivnosti

  • da prevladate izazov u doživljaju i iskušenju razočarenja, odbacite očekivanja i ne uspoređujete se jer svačiji početci su drugačiji

Pored klasične mindfulness i coaching metodologije, bavit ćemo se i čakrama, meditacijama, energijama te elementima zemlje, vode, vatre i zraka.

Prvi inicijalni razgovor od 30 minuta je besplatan i tek nakon njega slijedi ugovaranje pojedinačnog termina ili paketa od 6 termina.

Od vas očekujemo:

iskrenost, otvorenost u komunikaciji kao i u pristupima tehnikama

dnevna posvećenost zadanim tehnikama (15ak min u prosjeku)

CIJENA
PRIJAVA
i
ostalo

Cijena

Cijena paketa od 6 zajedničkih susreta s Lidijom Ljubas Kerš i Martinom Španović iznosi 540 € (eura), uz mogućnost plaćanja u tri mjesečne rate. U cijenu je uračunato šest coaching termina s obje trenerice u trajanju po 60 minuta.

Cijena jednog termina za rad s obje trenerice je 100 € (eura).

Ukoliko se odlučite za rad samo s jednom trenericom (Lidijom Ljubas Kerš ili Martinom Španović) cijena jednog termina po satu je 70 € (eura), a cijena paketa od 6 termina je 360 €, uz mogućnost plaćanja u dvije mjesečne rate.

Način održavanja - uživo ili ZOOM

Način prijave

1. Javite nam se na mail coachinglidijamartina@gmail.com u kojem ćete navesti na čemu biste konkretno željeli poraditi tijekom programa 1-na-1.

2. Javit ćemo vam se za daljnje informacije i dogovor za besplatni inicijalni razgovor u trajanju od 30 minuta.

bottom of page