top of page

N(a)K(a)Z(a) - novi kreativni zamah

Važno je ono Aaaaaa! Kreativno ushićenje koje nam daje zamah da budemo drugačiji. Nije ništa loše ako djelujete na sebi svojstven način. Vaša kreativnost time nije loša. Loše je ukoliko ignorirate svoje potrebe i želje i onaj osjećaj nemira jer želite ugoditi drugima. Loše je po vas. Ne mijenjajte sebe već promijenite svoj način izražavanja.

0XH23292_edited.jpg
nakaza

Koji su vaši skriveni darovi i misija? Koja je vaša stvaralačka energija?

Ovaj program pomaže vam raditi na svom samopouzdanju i podizanju svijesti o vlastitim sposobnostima. Pomaže vam razviti magnetizam za ono potrebno u vašem životu pomoću slobode da živite svoju unutarnju strast. Pomaže vam prebroditi vlastitu nezrelost te svoje snove pretočiti u činjenice. Pomaže vam čuti intuiciju i unutarnji glas kako biste se oslobodili osjećaja zarobljenosti. Pomaže vam shvatiti da je promjena konstanta, a ne opasnost.

Ovo je program koji prolazite kroz plesni pokret, ideju, likovnu umjetnost...

Kome je program namijenjen?

Istraživačima vizija i želja duše

Program je namijenjen za sve koji žele istražiti svoje vizije, želje duše ili kreativnost koja ih pokreće.

Program počinje 02.03.2024. i traje 3 mjeseca svaku drugu subotu u mjesecu po 4 sata, ukupno 32 sata. Nastava se održava uživo u Zagrebu.

 

Sat predavanja + sat praktičnih vježbi + meditacije

Teme koje ćemo proći

SUPROTNO OD STRAHA

To je praksa svjesnosti kroz koju se naučite NE bojati prošlosti i bez straha kontemplirati o budućnosti. Most između boli i ljubavi je srce jer govor iz srca omogućava bolje razumijevanje, pomaže da otpustimo pogrešne percepcije koje uzrokuju sve ljutnje, mržnje i patnje. Povezivanje sa srcem je povezivanje sa stvarnim životom.

Kroz meditativno disanje i uz pomoć plesnog pokreta usmjeravamo svoju pažnju na svjesnost, istinski smo ovdje i istinski smo živi. Osvještavamo da nismo samo naše emocije, misli i djela već smo i naše tijelo. I baš kroz to tijelo ne dopuštamo da nas išta ponese, slobodni smo čak i od vlastitih osjećaja. Učimo kako se nositi sa strahovima povezujući se sa sjemenom svjesnosti u sebi. Ta pozitivna energija svjesnosti, razumijevanja i suosjećanja će transformirati i osloboditi nas straha.

 

UTIŠAVANJE EGA

To je praksa osvještavanja kroz koju prepoznajemo, prihvaćamo i utišavamo nemire u sebi.

Osvještavamo automatizme, emocionalnu zrelost, pravu i našu istinu, odnose, na čemu je fokus, motivacije, vezivanje za ideje, misli i emocije. Prihvaćamo odgovornost, vlastite manifestacije ega, empatiju prema suprotnostima, vlastite iluzije i želje, sumnje, izazove, hrabrost, vjeru, ljubav i jasnoću. Utišavamo vlastite utege, nejasnoće, kontrole, zamjeranja, neodlučnosti i stanja ega.

Kroz praktične vježbe, meditacije i plesni pokret prepoznajemo vrstu ega, prihvaćamo sve njegove izazove i utišavamo ga uz pomoć vlastite svrhe života koja je često u suprotnosti s egom.

 

„PORAZMISLI“

To je praksa prepoznavanja djelovanja iz uma. Naš um je zavodljivi varalica koji nas često navodi na krivi smjer. Ovdje ćemo tražiti ravnotežu između neodlučnog analitičara te lidera i idealista u nama. Učit ćemo se konstruktivno sukobljavati da bismo naučili bolje slušati. Preispitivat ćemo znanje te razmatrati naše „najbolje“ životne odluke i planove.

Kroz praksu dramaturgije, fotografije i meditacije istražit ćemo i stvoriti svoj identitet prema vrijednostima, a ne prema mišljenjima.

 

VIZIJA, TO SAM JA

Vizija je naš duboki identitet koji nam omogućuje cjelovitost. Pronalaženje te cjelovitosti iziskuje preispitivanje naših uvjerenja, odnosa, identiteta životnog poziva, duhovnosti, ali i vlastitog odnosa prema zdravlju i novcu. Istraživanjem podsvjesnog, svjesnog i nadsvjesnog otkriva kako izvući na površinu vlastitu viziju. Tu ćemo ponovno iskoristiti pogled iz srca jer srce daje bolju jasnoću.

Kroz meditaciju i praktične vježbe likovnosti iskoristit ćemo velikodušnost srca te upoznati svoju volju, otvorenost, predaju, disciplinu i spontanu zahvalnost.

bottom of page